За нас

Защо Ypi е най- добрият избор?

Ypi.bg е един нов и иновативен портал на българския пазар за недвижими имоти, който предлага по-голяма сигурност и възможност за реализирането на Вашите мечти.

Ypi.bg е един нов и иновативен портал на българския пазар за недвижими имоти, който предлага по-голяма сигурност и възможност за реализирането на Вашите мечти. Благодарение на него можете бързо и удобно да намерите мечтания имот. Също така можете да продадете своя дом, осигурявайки си спокойствие, благодарение на екип от професионалисти, които се грижат за Вашите нужди.

Ypi.bg е първият портал, който предлага изцяло реални оферти на своите клиенти. Рекламираните обяви са предварително проверени и верифицирани от екип, съставен от хора с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Ypi.bg може не само да Ви помогне да продадете или закупите апартамент. Той подсигурява всички нужди на клиентите, обвързани с едно жилище, например:

⦁ строителни услуги;
⦁ ремонти и довършителни работи;
⦁ мебели и обзавеждане;
⦁ снабдяване с електрически уреди;
⦁ помощ при кредитиране;
⦁ помощ за развитие на Вашия бизнес.

Ypi.bg предоставя бърз и лесен достъп до всякакъв вид информация. Това го прави уникален на пазара за недвижими имоти и предпочитан съюзник за всички клиенти, които искат да спестят време и усилия.

Compare listings

Compare