Продава БИЗНЕС ИМОТ в област Кюстендил, с. Жиленци – 244 кв.м / 500000 лв.

 • 500,000€
Жиленци, България
Продажби
Продава БИЗНЕС ИМОТ в област Кюстендил, с. Жиленци – 244 кв.м / 500000 лв.
Жиленци, България
 • 500,000€

Преглед

Уникален код: YPIBGB-493558
 • Бизнес Имот
 • Вид на имот

Описание

БУЛГАРИ КОНСУЛТ ООД предлага на Вашето внимание поземлен имот с площ 654 кв. м. (съгласно скица от АГКК с площ от 682 кв.м.), ведно с изградените в него производствена сграда фурна за хляб, и навес за дърва.
Имотът се намира в бившият стопански двор на село Жиленци, община Кюстендил. Село Жиленци е разположено на 96 км. от град София и на 4 км. от град Кюстендил. Имотът отстои на десетина метра от главен път Кюстендил Скопие, част от Европейски коридор 8. Предназначение на територията Урбанизирана, начин на трайно ползване За стопански двор. В парцелът има прекарани електричество и питейна вода.
Имотът е разположен на равен терен без денивелация и от изток и запад граничи с други стопански имоти. До него се стига по асфалтов път, а парцелът има изградена пътна инфраструктура макадамов път и асфалтови площадки.
Имотът е с обща площ по акт за собственост от 244 кв.м. (съгласно скица от АГКК застроената площ е 265 кв. м.), с административен адрес съгласно кадастрална карта и регистри село Жиленци, обл. Кюстендил, ул. Гюешевско шосе , вид собственост: частна, вид територия: урбанизирана, начин на трайно ползване: складова база, склад.
Стопанската сграда фурна е със стоманобетонна конструкция и тухлени оградни стени, а покривът позволява монтиране на соларни панели. В миналото същата е била хамбар за зърно, но в последствие е извършен основен ремонт. Към настоящия момент сградата се използва като цех за производство на хляб и хлебни изделия. Сградата се състои от следните помещения: основна зала оборудвана с миксери за замесване на тестото, месачни маси, фурна на дърва, за изпичане на хляба, склад за палета.
Останалата част се състои от складово помещение за брашно, склад за дърва, склад за готовата продукция, битово помещение, 2 бр. съблекалня, баня и тоалетни (мъжки и женски). В сградата има и офисна част.
Допълнителни машини и съоражения:
Отстрани на предприятието има построен навес за складиране и сушене на дърва.
Фурната е оборудвана със съвременна техника, осигуряваща нормалното функциониране на производственото предприятие. Производствен капацитет до 2 000 хляба на производствена смяна.
Имотът е изключително подходящ за фурна за производстмво на хляб и хлебни изделия, логистична база, производствено предприятие или склад. Подходящ за различна товаро-разтоварна складова дейност/логистика/ или всякакъв вид производство, мебели, дограми, пакетажи и всичко друго. Може да бъдат монтирани соларни панели, което допълнително ще повиши рентабилността на предприятието.
Лесен достъп до основния път. Достъп и възможност за маневри на TIR, бусове, камиони и коли. Парцелът е заграден и обезопасен. Може да бъде поставен СОТ и видео наблюдение.

 

Детайли

Обновено на май 15, 2024 at 5:49 pm
 • Уникален код: YPIBGB-493558
 • Цена в €: 500,000€
 • Вид на имот: Бизнес Имот
 • Статус на имот: Продажби
 • Етап на строителство: Акт 16
 • Адрес Жиленци, България

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Булгари Консулт
 • Булгари Консулт