Продавам ресторант близо до южния плаж в Китен

 • 320,000€
Китен, Bulgaria
Продажби
Продавам ресторант близо до южния плаж в Китен
Китен, Bulgaria
 • 320,000€

Преглед

Уникален код: YPIBGB-48819
 • Заведение
 • Вид на имот

Описание

Продавам напълно оборудван и работещ ресторант в центъра на град Китен, в бутикова сграда в близост до Южния плаж и морето. Ресторантът разполага с 60 места на закрито и 40 места на открито в лятна градина. Има прилежаща голяма кухня, напълно оборудвана по всички изисквания (професионална вентилация, конвектомат, пицарка и склад с два входа).

Обща площ: 245,39 кв.м.
Застроена площ: 191, 61 кв.м.
Етаж: партер от 5.
Имотът е без тежести, имаме всички необходими документи за нотариална сделка. Ресторантът е снабден с електричество, интернет, вода, канализация. Няма годишна такса поддръжка. Етап на строителство: Акт 16, разрешение за ползване (2012г.).

Закупуването на ресторант в град Китен, близо до Южния плаж и центъра на града, има много предимства като дългосрочна инвестиция:
1. Туристическа дестинация: Китен е популярна морска дестинация, особено през летните месеци. Ресторантът близо до Южния плаж и центъра на града може ще привлече туристи, които търсят храна и развлечения на удобно разстояние от морето и туристическите атракции.
2. Близост до плажа: Ресторантът ще бъде лесно достъпен за посетители, които идват от плажа и искат да се насладят на храна и напитки след часове на слънце и плажни забавления.
3. Централно местоположение: Това увеличава видимостта му и да го направи достъпен за местните жители и туристи, които искат да изживеят атмосферата на градската част.
4. Потенциал за разнообразие в менюто: Съчетанието на близостта до морето и центъра на града дава възможност за предлагане на разнообразно меню, включващо както морски деликатеси, така и традиционна българска кухня. Това е предпоставка за широк кръг от посетители.
5. Развиващ се туризъм: Регионът е свидетел на увеличаване на туризма, новия собственик на ресторанта ще се възползва от растящия брой посетители, които търсят гастрономични изживявания.
6. Дългосрочен потенциал за растеж: Ако инвестицията е добре управлявана и предоставя качествени услуги, ресторантът ще се превърне в успешен бизнес с дългосрочен потенциал за растеж и печалби.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита.

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.

 

Детайли

Обновено на май 15, 2024 at 8:27 am
 • Уникален код: YPIBGB-48819
 • Цена в €: 320,000€
 • Вид на имот: Заведение
 • Статус на имот: Продажби
 • Етап на строителство: Акт 16
 • Брой етажи: 6
 • Адрес Китен, Bulgaria
 • Град Бургас
 • Пощенски код 8183

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Capitalestate
 • Capitalestate