код 62570. Поземлен имот 13 дка, граничащ

 • 96,000€
Куклен, България
Продажби
код 62570. Поземлен имот 13 дка, граничащ
Куклен, България
 • 96,000€

Преглед

 • Земеделска Земя
 • Вид на имот

Описание

код 62570. Поземлен имот 13 дка, граничащ с локалната жп линия зад Агрия и КЦМ. Достът по черен път зад КЦМ. Подходящ за производствени или складови помещения, за строителство на складове, за всякакъв вид земеделска дейност и по програми на ЕС,

 

* Гр. куклен е с население около 6000 души. Разположен е на 13 км от Пловдив, на 12 км от Асеновград, на 19 км от с. Бачково. Красивата природа и мекият климат в местността предлагат отлични възможности за отдих и почивка, далеч от шума и напрежението на големия град. Селището е водоснабдено, електроснабдено, изгражда се канализация. Транспортната инфраструктура на общината е представена основно с пътната инфраструктура. Присъствието на ЖП-мрежа е представена от изградената ЖП връзка гр.Пловдив – индустриалната зона около КЦМ ЕАД . Стопанско значение е огромно за транспортното обслужване на наличните производствени мощности. Този факт прави свободните площи в тази зона далеч по атрактивни за инвеститорите. Предимство е близостта до път ІІ-86-Пловдив – Асеновград – Смолян – Рудозем – Ксанти, което прави Бяло море и пристанище Порто-Лагос много по-близко от пристанище Бургас и Черно море. В непосредствена близост е разположено и летището в Крумово, което в близко бъдеще ще заработи с целия си капацитет. Редовен автобусен транспорт свързва града с областния център Пловдив. В Куклен има 2 училища, здравното обслужване е от 3 бр. лекарски практики, стоматологичното обслужване се извършва от петима стоматолози. В гр. Куклен са регистрирани и функционират около 150 фирми, принадлежащи към малкия и микро бизнес. Преобладават фирмите от шивашкият бранш, тези за услуги и от хранително-вкусовия сектор. В землището на гр. Куклен осъществяват своята дейност две от водещите фирми на областния промишлен комплекс – КЦМ 2000 АД и Агрия” АД. Градът е известен с манастира „Св. св. Козма и Дамян“. Кукленският манастир e български православен манастир, разположен в непосредствена близост, на 4 км извън град Куклен. Построен е до извор с лековита вода. В околностите има множество хижи и живописни еко пътеки, което допринася за развитието на планински туризъм.

** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

Детайли

Обновено на март 4, 2024 at 7:17 pm
 • Цена в €: 96,000€
 • Вид на имот: Земеделска Земя
 • Статус на имот: Продажби
 • Адрес Куклен, България
 • Град Пловдив, област
 • Пощенски код 4101

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Континентал движи недвижимото
 • Континентал движи недвижимото