КОД 62308. Парцел 850м2, подходящ за построяване на една или две къщи. Ток и вода

 • 33,300€
Ягодово, Bulgaria
Продажби
КОД 62308. Парцел 850м2, подходящ за построяване на една или две къщи. Ток и вода
Ягодово, Bulgaria
 • 33,300€

Преглед

 • Парцел
 • Вид на имот

Описание

КОД 62308. Парцел 850м2, подходящ за построяване на една или две къщи.
Ток и вода до парцела. Намира се бБлизо до центъра на селото, а в същото време на тихо и спокойно място в началато на селето при влизане от Крумово, на 40м от ясфалт.
Много удобно и спокойно място за вашия нов дом.

* Село Ягодово е на 6 км от Пловдив и 15 км от Асеновград. Население 3000 души, 123 души/km?, землище 27,45 km?, надм. височина165 m. Релефът е равнинно-хълмист, със средна надморската височина, климатът е преходно-континентален, като се характеризира с мека зима със средна температура около -2?С и топло сухо лято със средна температура около 28?С. Инфраструктурата на селото е отлично уредена, като включва пълна електрификация, водоснабдителна система, телефонизация, интернет и кабелна телевизия.
В селото има магазини, механи и кафенета. Пътната мрежа е асфалтова и има междуградски и градски транспорт, които го свързват с гр. Пловдив – линия №22. Функционират кметство, основно училище, целодневна детска градина, читалище с библиотека, поща и стадион. В селото има два православни храма. Стар параклис с чешма с изворна вода, намиращ се в двора на детската градина. Нова църква, която е срещу училището.
Двама общопрактикуващи лекари обслужват селото. Землището на селото има богата история. В местността „Айгъра“ от землището му има следи от старо тракийско селище и могилен некропол със 7 на брой могили от периода VI-I век пр.н.е. Намират се големи и малки ломени камъни, фрагменти от тухли с хоросанова замазка и др. Нумизматичният материал добит от селището, като единични находки на монети, намирани при селскостопански работи на жителите. Основно в селото се развива растениевъдство, като се отглежда пшеница 40%, домати 30%, краставици 25% и др. Празникът на селото е на Петровден (29 юни). Тогава се провежда ежегоден събор на „Кабата“ – стадиона на селото. Също така в Ягодово се организират ежегодно детски литературни дни. Също така се провежда и фестивалът ”На Петровден с хоро”.

** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

Детайли

Обновено на февруари 17, 2024 at 5:59 pm
 • Цена в €: 33,300€
 • Вид на имот: Парцел
 • Статус на имот: Продажби
 • Адрес Ягодово, Bulgaria
 • Град Пловдив, област
 • Пощенски код 4113

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Континентал движи недвижимото
 • Континентал движи недвижимото