код 62272. Нива12дка, кат. 4-та, представляваща два съседни равни имота, лесен достъп опо селски път в северната част на над селото

 • 35,280€
Труд, Bulgaria
Продажби
код 62272. Нива12дка, кат. 4-та, представляваща два съседни равни имота, лесен достъп опо селски път в северната част на над селото
Труд, Bulgaria
 • 35,280€

Преглед

 • Земеделска Земя
 • Вид на имот

Описание

код 62272. Нива12дка, кат. 4-та, представляваща два съседни равни имота, лесен достъп опо селски път в северната част на над селото, посока Графа на 500 метра от централното шосе, със сонда за поливане. Поливна, без аренда.

* село Труд е на 11км северно от Пловдив, на около 49 км на южно от Карлово и на 35км на юг от гр. Хисаря. Население 4150 души, 101 души/km?, землище 39,797 km?, садм. височина 182 m – най-многобройното село в общ Марица.
Територията на селото е разделена на източна и западна част, а между тях преминава републиканския път Пловдив – Карлово и от ЖП линията Пловдив – Карлово – Хисар минаващи успоредно през средата на селото.
На около 9 км от селото преминава АМ Тракия. Съществува редовен, удобен транспорт от и до село Труд. С маршрутна линия номер 5 от Пловдив, с автобуси заминаващи за Карлово и Хисар от Автогара Юг и с влак.
Релефът на селото е равнинен, със средна надморска височина 175 м. Климатът е континентален, с топло лято и студена зима. Село Труд е с налична канализация и положен асфалт, с осветени в по-голямата си част улици, разполага с всички комуникации. Кметство, пощенска станция, две църкви, детска градина и основно училище, читалище, културен дом, младежки дом, магазини и ресторанти са на разположение на жителите на селото.
Съществува здравна служба с двама общопрактикуващи лекари и няколко стоматологични практики. Най-близката болница се намира в гр. Пловдив. Природни забележителности в землището на Труд са вековното дърво на над 300 години, наречено „Арнаутски дъб“ и местност, наречена „Гъсти могили“, включваща шест могили. В околностите на селото има още девет могили. Северозападно, югоизточно и южно от селото са разкрити некрополи. В северозападния край в местността „Бончови храсти“ е разкопано тракийско светилище. Намерени са оброчни плочи с изображения на Тракийския конник Херос и Аполон. В землището на селото е открита и колективна находка от византийски монети от V-VІ век. Находките могат да се видят в Археологическия музей на гр. Пловдив. От 2002 г. в селото ежегодно през Септември се провежда събор за автентични песни и танци „От извора“, като участие в него взимат както състави от цялата страна, така и чужди колективи.

** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат

Детайли

Обновено на януари 14, 2024 at 5:43 pm
 • Цена в €: 35,280€
 • Вид на имот: Земеделска Земя
 • Статус на имот: Продажби
 • Адрес Труд, Bulgaria
 • Град Пловдив, област
 • Пощенски код 4199

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Континентал движи недвижимото
 • Континентал движи недвижимото