код 62186. Парцел 650м2 в южната част на селото.

 • 32,800€
Войводиново, Bulgaria
Продажби
код 62186. Парцел 650м2 в южната част на селото.
Войводиново, Bulgaria
 • 32,800€

Преглед

 • Парцел
 • Вид на имот
 • 645

Описание

код 62186. Парцел 650м2 в южната част на селото. Парцелът е равен, с правилна форма и е с виза за проектиране; Съгласуване за проектиране с ВиК; Съгласуване за проектиране с EVN; изготвен архитектурен проект за жилищна сграда до 100м2, който може да се изменя съгласно изискванията на собствениците; Изготвен проект за прекарване на ВиК до всички съседни имоти; Актуално разрешително за строеж на еднофамилна жилищна сграда. Неразделна част от продажбата са и по 1/7 ид. ч. от два парцела, (извън чистата площ на основния парцел), които служат за второстепенна улица, достъп и изграждане на инфраструктура към имота. За целта, към момента има сключен нотариално заверен договор на съсобствениците, който при промяна на собствеността запазва своето действие. Парцелът е на тихо място, далеч от главния път на селото, с ясна гледка към Родопите. Всички съседи са прекрасни млади семейства. В близост има изградени къщи, като се предлагат за продажба и други парцели за жилищно строителство.

* Село Войводивоно се намира на 2 км северно от Пловдив и е с население 2090 души, гъст. 160 души/km?, землище 13,031 km?, надм. височина 167 m. В землището на селото има седем тракийски могили. Преди около 45 години две от тях са разкопани от археолози и вътре са открити каменни саркофази и колесница от древни тракийски велможи. В северозападната част – на границата на регулацията на селото, се намира лековито изворче, наречено от местните „Кайнака“, чиято вода не е изследвана, но се счита, че лекува открити рани, проблеми със зрението, стомашно-чревни заболявания. Наличието на минерални извори с популярната трапезна вода на „Минерал аква“, която се изнася из почти цяла Европа и арабския свят. Модерен спортен комплекс за състезания от световна величина по конен спорт с модерни конюшни и стадион за конни състезания. През 2004 година се проведе Балканиада по конен спорт с участието на седем балкански страни. Отстояние от магистрала Тракия е само един километър. Инвестициите до момента в с. Войводиново са за над 120 млн. лв. В селето има обособени промишлени зони. На територията на село Войводиново се намира най-големият на Балканския полуостров стадион по конен спорт с конюшни за 160 коня и стадион-хиподрум с 5000 седящи места. На същия ежегодно се провеждат многобройни състезания от регионален и национален характер, кръг от Балканската купа по конен спорт и кръг от световната купа по конен спорт. Много междуградски автобуси за Пловдив минават и спират в селото. Също така половината курсове на автобус №15 отиват до Войводиново.

** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат

Детайли

Обновено на декември 17, 2023 at 6:26 pm
 • Цена в €: 32,800€
 • Размер на имот: 645 m²
 • Вид на имот: Парцел
 • Статус на имот: Продажби
 • Адрес Войводиново, Bulgaria
 • Град Пловдив, област
 • Пощенски код 4135

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Континентал движи недвижимото
 • Континентал движи недвижимото