код 61890. Парцели от 680 до 790м2 с лице на парцела 22 м, дължина 30м. пред парцел

  • 82,000€
Беломорски, Plovdiv, Bulgaria
Продажби
код 61890. Парцели от 680 до 790м2 с лице на парцела 22 м, дължина 30м. пред парцел
Беломорски, Plovdiv, Bulgaria
  • 82,000€

Преглед

  • Парцел
  • Вид на имот

Описание

код 61890. Парцели от 680 до 790м2 с лице на парцела 22 м, дължина 30м. пред парцела минава общински път. Идеалните части от пътя /700 кв.м./ са дарени на общината. Намира се до новопостроени къщи. До него се стига по асфалтираната, както и от кръговото обръщало на рейсовете. На 200 м. от канализация с възможност да се включат в нея. Срещу Овощарския институт навътре на тихо место. Има прекаран ток пред парцелите. Касетата на EVN е точно пред парцелите. Вода на сондаж.

* Район „Южен“ е разположен на юг жп линията София-Пловдив-Свиленград, на юг опира до Околовръстното шосе, където граничи с община „Родопи“. На запад граничи с район „Западен“ по землищната граница между кварталите Коматево и Прослав. В района влизат, Остромила, Беломорски, както и съседните землища на близките села от община Родопи. Населението на района е около 110000 души. Районът се свързва с останалите части на града посредством „Бетонния мост“, Коматевски транспортен възел и пътен възел „Родопи“. В проект са надлез на Асеновградско шосе и пътен възел „Модър-Царевец“. Престои завършване на Южната вътрешноградска тангента и тунел под Централна гара. Тук е автогара „Родопи“. Южните части на района са една от зоните за разрастване на Пловдив, който в бъдеще плавно ще стигне до селата от Родопската яка, Първенец, Марково, Белащица, Брестник и т.н. В Беломорски, Остромила, Коматево се строят, както индивидуални луксозни имоти, така и много луксозни затворени жилищни комплекси. Ту се намира Митницата, като и доста промишлени предприятия в обособените индустриални зони в южната градска част. В района има 5 основни и среди училища, 4 средни, 5 колежа и няколко болници и ДКЦ-та, 3 стадиона, големи плувни комплекси и др. спортни съоръжения и паркове, много хипермаркети, заведения, кафета.

** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

Детайли

Обновено на декември 21, 2023 at 2:14 am
  • Цена в €: 82,000€
  • Вид на имот: Парцел
  • Статус на имот: Продажби
  • Адрес Беломорски, Plovdiv, Bulgaria
  • Град Пловдив

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Континентал движи недвижимото
  • Континентал движи недвижимото