код 61402. Овощна градина 3500м2, кат. 4-та, намираща близо до Митницата и северно от Околовръстното в местност Чийрите

  • 28,500€
Браниполе, Bulgaria
Продажби
код 61402. Овощна градина 3500м2, кат. 4-та, намираща близо до Митницата и северно от Околовръстното в местност Чийрите
Браниполе, Bulgaria
  • 28,500€

Преглед

  • Земеделска Земя
  • Вид на имот

Описание

код 61402. Овощна градина 3500м2, кат. 4-та, намираща близо до Митницата и северно от Околовръстното в местност Чийрите. Градината не е поддържана. В землището на с. Браниполе.

* Брани поле е в подножието на Родопите и на 2 км южно от Пловдив, на 7км от гр. Куклен и на 2км от Белащица.
Населението наброява около 2500 жители. Климатът е преходно-континентален. Зимният сезон е сравнително мек и топъл, а лятото е горещо. Средната януарска температура е около 0°C, а средната юлска е около 23-24°C.
Близостта до областния център Пловдив, полупланинския климат и красивата природа правят селото изключително желано, както за целогодишно живеене, така и за отдих през почивните дни. Все повече хора купуват имоти там. Инфраструктурата е добре развита. Селището е електрифицирано, водоснабдено, а в момента се изгражда канализация. Разполага с изградена мрежа за кабелна телевизия, покритие на всички телефонни оператори. Асфалтов път води до главния път ІІ-86-Пловдив-Асеновград-Смолян-Рудозем-Ксанти. В селото има лекарски кабинет, множество заведения и магазини, училище – ОУ ” Свети Свети Кирил и Методий”, детска ясла и градина, също така и парк. Географското разположение и природоклиматичните условия дават възможност за развитие на селското стопанство, представляващо поминъка на 80 % от населението. Трудова заетост осигуряват и фирмите от шивашкият бранш, хранително-вкусовия сектор, фирми за производство на блиндирани и интериорни врати, за производство на слънчеви колектори, за производство на препарати за растителна защита. Поради красивата си природа селото е предпочитано за селски и винен туризъм, наблизо има няколко хотела, механи и еко пътеки. На 21 май (Свети Свети Константин и Елена) е празникът на селото. Тогава се провежда и традиционния събор.

** За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

Детайли

Обновено на март 15, 2024 at 7:59 pm
  • Цена в €: 28,500€
  • Вид на имот: Земеделска Земя
  • Статус на имот: Продажби
  • Адрес Браниполе, Bulgaria
  • Град Пловдив, област

Удобства в района

Запиши час за оглед

Вашата информация

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Континентал движи недвижимото
  • Континентал движи недвижимото