Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Малко повече за ypi.bg

Ypi.bg е първата платформа на пазара за недвижимите имоти, която не само предлага такива, но и съдържа още множество възможности, които улесняват значително процеса по закупуване и завършване на Вашия дом. По този начин спестявате не само време, но и целият процес става по-приятен и по-лесен. Още с влизането в платформата забелязваме колко различни секции предлага. Имате възможност да изберете измежду строителни услуги, ремонти и довършителни работи, мебели и обзавеждане, снабдяване с електрически уреди, помощ при кредитиране, дори и Ви се предлага възможността да получите ценни съвети, които да помогнат за развитието на Вашия бизнес. Благодарение на всяка една от тези опции Вие може да си подсигурите едно по-сигурно бъдеще, което не само ще Ви гарантира уютен дом, но може и да Ви помогне с идеи за инвестиции. Чрез Ypi.bg може да сте сигурни, че всяко Ваше желание ще бъде изпълнено безкомпромисно, гарантирайки Ви спокойствие и повече свободно време.

Нашата платформа е надеждна, защото абсолютно всичко, което се предлага, е проверено щателно от квалифицирани екипи, които следят не само за информацията и обявите, които се качват, но и за цялостното изпълнение на поставените задачи. Благодарение на подбраните професионалисти и внимателното сортиране на информация се гарантира цялостната надеждност на Ypi.bg. Чрез платформата можете да се чувствате спокойни, че мечтите Ви ще се реализират. Вие сте в сигурни ръце. Чрез всички налични ресурси, ние Ви гарантираме по-висока степен на сигурност.

Нашите експерти следят дейността на всяка една агенция, която е част от Ypi.bg. Агенциите са задължени да предоставят регулярен отчет за действията, предприето от тяхна страна, а добрата координация, работа в екип и щателните проверки ни позволяват да Ви предоставим най-актуалната информация, свързана с възможни промени и така рискът се свежда до минимум. Хората, които са отговорни за тези цел, следят за изпълнението и поставените задачи до най-малкия детайл. Така Ви гарантираме бързина и спокойствие, като не правим компромис с качеството.

Въпроси свързани с покупка/наем на имот

С течение на времето инвестицията в недвижим имот несъмнено се е доказала като един от най-сигурните и криещи минимален риск вложения на собствени средства. Покупката на имот у нас се определя като най-стабилното капиталовложение и начин за печелене на пасивен доход, трупане на спестявания и изграждане на диверсифициран инвестиционен портфейл. C нарастването на инфлацията в световен мащаб логично се наблюдава и ръст в икономиката, което е основен мотив за инвеститорите и тези, които имат спестявания, да потърсят сигурно вложение на средствата си. Инфлационната вълна е предпоставка за загуба на тези средства, тъй като при трупането им в банка или „заделянето им в сейф“ прави така, че покупателната им стойност да се губи. Така парите, които имаме, започват да се обезценяват. Ако разполагате с определени заделени средства и не желаете да поемате сериозния риск да се обезценят, то е добре да се насочите към сигурна инвестиция, която дори ще Ви се отплати на по-късен етап. Най-подходящият бизнес във време на несигурна икономическа обстановка е този, в който капиталовата инвестиция е еднократна и не Ви обвързва с последващи покупки, а именно – закупуването на недвижим имот. Имотният пазар също търпи промени, основно поради поскъпващите строителни материали и работна ръка. Въпреки това този метод за съхранение на парите Ви е възможно най-стабилен и сигурен.

Покупката на имот за лично ползване или с инвестиционна цел е сериозна стъпка и често бъдещите собственици са изправени пред избора дали да вложат средствата в жилище от старо или от ново строителство. Отговорът на този въпрос определено не е еднозначен. Изборът дали да купите апартамент в стара или нова сграда е обвързан най-вече с вашите индивидуални нужди, финансови възможности и бъдещи планове. И двата варианта имат своите предимства и недостатъци.

Когато дойде времето за избор на имот за покупка, са налице редица фактори, които сформират крайния избор на купувача. Част от тях са типът строителство на жилището, неговата локация, квадратура, инфраструктура на съответния район, функционалности на имота и неговата стойност. Типът строителство определено може да наклони везната, особено когато за купувачите става все по-трудно да открият апартамент, който изцяло да отговаря на всички техни изисквания. Именно Ypi.bg е платформата, която ще Ви помогне да вземете това така важно решение.

Закупуването на жилище е нещо повече от огледи на различни имоти. Важното е да се намери желаният имот в предпочитания район и на най-добрата цена, по възможност с минимална загуба на време и усилия. Всичко това може да се постигне, когато работите с опитен брокер. Той ще Ви даде информация за цените на различни видове жилища в различните райони на дадено населено място. Ще Ви запознае с подробности за всички предлагани в момента на пазара имоти според Вашите изисквания. Ще отговори на правните Ви въпроси, отнасящи се до собствеността на имота, липса или не на задължения или тежести върху него, видове такси и заплащания при едно бъдещо прехвърляне и т.н. Ще Ви заведе на оглед на имотите, които Вие предварително сте избрали от направените Ви предложения. При огледа ще получите полезни съвети относно предимствата и недостатъците на имота. Брокерът ще съдейства за оформянето на всички необходими документи преди изповядване на сделката и ще организира самото изповядване пред нотариус.

Ако искате да закупите ново жилище, най-вероятно планирате да финансирате покупката на имота чрез теглене на ипотечен кредит. В този вариант намирането на най-добрия дом за Вас е само част от целия процес на придобиване на ново жилище – изборът на подходящ заем също е изключително основополагаща стъпка, която трябва да обмислите много внимателно преди да решите да я направите. Срокът и възможността за отпускане на ипотечен кредит зависят от това дали отговаряте на определени критерии, дали притежавате нужния доход и дали може да съберете всички необходими документи в предварително посочен времеви диапазон. Чрез любезното съдействие на квалифицираните екипи на Ypi.bg, които се занимават с кредитиране, този срок ще бъде сведен до минимум, а възможността до максимум.

Compare listings

Compare