Превилекс Бг

Пловдив, бул. Христо Ботев 82
  • Телефон агенция: 887900445
Обади се 887900445

Имоти вид

  • 49% Тристаен
  • 35% Двустаен
  • 8% Едностаен
  • 8% Други

Имоти статуси

  • 98% Продажби
  • 2% Наеми

Имоти градове

  • 100% Пловдив

Информация Превилекс Бг

0 Отзиви

Подреди по::
Добави отзив

Добави отзив

Compare listings

Compare